water

en sanitair

 

water

Water is onmisbaar in uw woning of bedrijf. Het is daarom belangrijk dat dit op de juiste manier is aangelegd en binnenstroomt.

Hierbij moet u niet alleen denken aan het water uit de kraan, maar water word natuurlijk op vele manieren toegepast. Bijvoorbeeld in de cv-installatie, warmtepomp, wasmachine, ketel, vloerverwarming, sanitair, waterontharder (ontkalker) enzovoorts.

Al deze zaken kunnen wij installeren naar uw wens, van sanitair tot vloerverwarming. Bij Wagenaar installatietechniek is dit in goede handen.

Storing of lekkage?
Neem dan contact op.

sanitair

Of uw stortbak nu blijft doorlopen, u het toilet wilt vervangen of een complete badkamer wilt installeren.

Wagenaar installatietechniek levert en regelt alles op het gebied van sanitair. Toiletten, douches, wasbakken en meer. Wij helpen u graag met het uitdenken van de juiste indeling van uw ruimte en  het kiezen van de juiste materialen, zoals drains (afvoer), regendouche, wc pot, douchebak of wastafel.  Samen stellen wij het plan op voor uw ruimte, budget en wensen.

Problemen?
Bijna alle problemen weten wij voor u te verhelpen. Voor alles op het gebied van wc’s, sanitair en badkamers moet u dus bij Wagenaar installatietechniek zijn. Van reparatie tot renovatie tot complete installatie! Neem contact op.

Tip!
Wilt u een badmeubel geheel op maat? Kijk dan eens op de website van Sjoerd Wagenaar Interieurbouw. Aanbevolen!

wit-2

goede installateur nodig?

06 8115 8131

EF-Wagenaar-001-1000pxbr-

Wagenaar installatietechniek | installateur Apeldoorn e.o.

info@wagenaarinstallatietechniek.nl

06 - 81 15 81 31

 

WIA-Logo-RGB-diap

Wagenaar installatietechniek | installateur Apeldoorn e.o.

info@wagenaarinstallatietechniek.nl

06 - 81 15 81 31